сряда, ноември 11, 2009

Бебета и бременни коремчета!

Днес не знам защо съм вдъхновена бебешката гвардия, която се разраства въпреки кризата! Във фирмата, където работя вече имаме две бебочета и още четири на път...(Рисковете на многобройния, млад и предимно женски персонал - какво да се прави! :) ) Освен това наскоро се видях с бившата си шефка, която също е бременна и то с близнаци ( Да са й живи и здрави)...
Защо точно днес се сетих да пиша за това ли? Ами поредната жена със закръглено коремче! Една непозната, с която мисля скоро ще започнем и да се поздравяваме, защото всяка сутрин се разминаваме докато вървя от спирката към офиса... :) А чак днес ми направи впечатление, че коремчето й е започнало да издува блузката... Не се сдържах и й се усмихнах. Тя ме погледна странно, но също отговори с усмивка.
Бебетата са хубаво нещо! Ако не бях толкова притеснена за финансите, сигурно вече щях да имам второ дете, но все още не мога да се реша!
Но това не ми пречи да спочелям чуждите радости... Да са им живи и здрави и много непослушни дечицата на всички! И за бога хора - раждайте! Всеки трябва да се отчете поне по веднъж! Поне аз така смятам.
Което ми напомня философията на един далечен мой роднина:
"Планирам да имам три деца - едно да замести мен, едно да замести жената и едно - за да има положителен прираст!"

3 коментара:

  1. Тоя, планиращият - спазил ли е плана? :Р :)
    И... решавай се вече! Ще помагаме! :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Явно съм екстрасенс...или просто звездите ми го говорят :)))
    Като за капак на бебешката тема, днес следобед шефа стана вуйчо! Да му е жив и здрав и на него първия племенник!!!

    ОтговорИзтриване